Hyvä Apaja » Reseptit » Kylmäsavulohi-katkarapukeitto

Kylmäsavulohi-katkarapukeitto

4 annosta

Ainekset

400 g perunaa
1 palsternakka
1 fenkoli
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 l kalalientä
150 g Hyvä Apaja Kylmäsavulohiviipaleita
n. 170 g katkarapuja liemessä
2 dl kermaa
2 tl Dijon-sinappia
2 rkl sitruunamehua
ripaus mustapippuria
(suolaa)
1 dl tilliä hienonnettuna

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi perunat ja palsternakka. Pese ja suikaloi fenkoli ja hienonna sipuli.

Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja kuullota kasviksia hetki. Lisää kalaliemi ja keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Suikaloi kylmäsavulohi ja valuta katkaravut.

Lisää keittoon kerma, sinappi, sitruunamehu sekä mustapippuria. Kiehauta ja lisää aivan lopuksi lohisuikaleet ja katkaravut.

Hauduta 1–2 minuuttia, tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Viimeistele hienonnetulla tillillä ja tarjoile hyvän leivän kera.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit