Oiva-raportit

Oiva-raportit kirjoittaa kunnallinen elintarvikevalvonta, ja raportit löytyvät Eviran ylläpitämästä Oivahymy.fi:stä. Katso Chipsters Foodin toimipaikkojen Oiva-raportit ››

Ahvenanmaan tuotantolaitoksemme ei kuulu Oiva-raportoinnin piiriin, ja paikallinen viranomainen tarkistaa sen Eviran Oiva-tarkistuslistoihin perustuen useita kertoja vuodessa. Asteikkona käytetään skaalaa A:sta (erinomainen) D:hen (huono). Edellisen tarkistuksen tiedot löydät aina chipsters.fi:stä ››

Tuotantolaitostemme sertifikaatit

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme perustuu FSSC-, ISO- sekä MSC/ASC-standardeihin, omavalvontamme Eviran ohjeiden mukaiseen HACCP-järjestelmään.

FSSC 22000

  • Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä, joka kertoo jatkuvasta kehitysohjelmasta elintarviketurvallisuuden ja koko toimintaketjun läpinäkyvyyden lisäämiseksi ja palvelujemme parantamiseksi.
  • Kaikilla Chipsters Foodin tuotantolaitoksilla on FSSC 20000 -sertifiointi.
  • Lue lisää sertifikaatista www.fssc22000.com-sivulta >>

ISO 14001:2015

  • Ympäristöasiat ovat osa strategisen suunnittelun prosessiamme ja olemme sertifioineet ISO 14001 -mukaisen järjestelmän kaikilla tuotantolaitoksillamme.
  • ISO 14001:2015 on ympäristöjärjestelmämalli, jonka vaatimuksena on mm. että "organisaatio tunnistaa toimintaansa liittyvät ympäristönäkökohdat sekä riskit ja mahdollisuudet, asettaa päämäärät ja tavoitteet ympäristönäkökohtien parantamiseen, sitoutuu jatkuvaan parantamiseen sekä vastuulliseen toimintaan huolehtimalla, että organisaatiota sitovat velvoitteet täytetään."

MSC- ja ASC-sertifikaatit

Molemmilla kalatehtaillamme (Kerava & Maarianhamina) on Marine Stewardship Council & Aquaculture Stewardship Council -sertifikaatit, joilla varmistetaan kala- ja äyriäistuotteiden alkuperä ja jäljitettävyys aina kalastusyrityksestä loppukuluttajalle asti. Jokaisella tuotteita käsittelevällä tai myyvällä toimitusketjun yrityksellä on oltava voimassaoleva sertifikaatti (paitsi kaupoilla, jotka myyvät merkillä varustettuja kuluttajapakkauksia).

Luomutodistus

Luomu-elintarvikkeiden ketju on myös hyvin valvottua toimintaa, ja jokaisella ketjun osalla on oltava luomutodistus. Meillä on Eviran myöntämä, vuosittain uusittava luomutodistus: lupa sekä myydä luomutuotteita että käsitellä / jatkojalostaa luomuraaka-aineita. (Keravan varasto, Keravan tuotanto, Hyvinkään tuotanto; Asetus (EY) N:o 834/2007 29 artikla 1 ja asetus (EY) N:o 889/2008).

Suosituimpia Hyvä Apaja -tuotteita

UUTUUS

Savumuikkuherkku

Hyvä Apaja savumuikkuherkku on valmistettu 100% suomalaisesta kalasta. Se sopii erinomaisesti uuniperunan ja erilaisten leipien täytteeksi ja levitteeksi.
Lue lisää

Kaikki kalasta

Uudistunut Hyvä Apaja
Muutoksista näkyvin on uusi pakkausdesign, jossa saariston sininen meri yhdistyy raikkaaseen väripariin.
Lue lisää
Lohen leikkausasteet
Lohi- ja kirjolohifileet luokitellaan fileen viimeistelyn perusteella viiteen erilaiseen leikkausasteeseen.
Lue lisää
Suomen kalalajit
Hyvä Apaja -valikoimasta löydät suosituimpia suomalaisia kalalajeja.

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme