fb

Uudistunut Hyvä Apaja

Uusi ilme ja uusia tuotteita!

Olemme tehneet merkittävän brändiuudistuksen Hyvä Apaja -kalatuotteillemme. Toteutimme kattavan tutkimuksen*, joka on toiminut meille hyvänä ponnistuslautana brändin kehitystyössä. Opimme, että suomalaiset syövät kalaa suosituksia vähemmän. Tavoitteenamme onkin, että kaikki voisivat syödä arjessaan kalaruokia elämäntilanteesta ja kiireestä riippumatta. Haluamme tuoda koukuttavan hyvät korkealaatuiset ja herkulliset kalatuotteet jokaiseen ruokapöytään.

Muutoksista näkyvin on uusi pakkausdesign, jossa saariston sininen meri yhdistyy raikkaaseen väripariin. Uudet pakkaukset ovat entistä värikkäämpiä ja selkeämpiä, ja siten helpommin löydettävissä kalahyllyltä. Väreillä on myös löydettävyyden kannalta merkitys; vaaleanpunainen väri viestii rapupohjaisista tuotteista, turkoosi kalapohjaisista ja keltainen väri kuuluu kastikkeille. Korostamme pakkauksissa tuoteominaisuuksien lisäksi käyttövinkkejä ja valmistusohjeita. Pyöryköissä näkyvät myös mm. omega-rasvahapot, korkea kalapitoisuus ja Sydänmerkki. Sama visuaalinen ilme tulee käyttöön kaikissa Hyvä Apaja -tuotteissa liukuvasti syksyn 2023 ja 2024 välillä. Uudistus näkyy ensimmäisenä Hyvä Apaja kalapyöryköiden sekä kala- ja äyriäissalaattien pakkausdesignissa.

Juuremme ulottuvat aina vuoteen 1934 ja Ahvenenmaalle, saariston ensimmäiselle apajalle. Juuri nämä pitkät perinteet ja aito intohimo lajiin – mutta myös tuoreimmat mahdolliset raaka-aineet ja aina parhaat apajat – ovat merimerkit, joiden viitoittamana uudistunut Hyvä Apaja on juuri tässä tänään. Haluamme, että tuotteemme nappaavat niin vasta-alkajalle, kuin myös vannoutuneemmalle kalaruoan ystävälle. Tarjoamme jo valmiita tai helposti valmistettavia kalaherkkuja. Monella tyylillä, aina koukuttavan hyvällä maulla.

Syksyn uutuudet

Brändiuudistuksen lisäksi tuoteperhe saa herkullisia uutuuksia. Syksyn uutuudet, Skagen katkarapusalaatti ja Mango-katkarapusalaatti, sisältävät runsaasti (40%) pehmeitä, MSC-sertifioituja liemikatkarapuja, ja Savumuikkuherkku puolestaan mahtavaa suomalaista muikkua.

Kala- ja äyriäissalaatit valmistuvat Porvoon Herkkukeittiössä vankalla kokemuksella ja raaka-ainetta kunnioittaen ja kalapyörykät puolestaan rantautuvat mantereelle Ahvenanmaalta.

Suosituimpia Hyvä Apaja -tuotteita

UUTUUS

Saariston kalapyörykät

Hyvä Apaja Saariston kalapyörykät sisältävät runsaasti luonnonkalaa sekä tuoreita juureksia ja suomalaista, gluteenitonta kauraa. Mieto pyörykkä sopii koko perheelle!
Lue lisää

Kaikki kalasta

Uudistunut Hyvä Apaja
Muutoksista näkyvin on uusi pakkausdesign, jossa saariston sininen meri yhdistyy raikkaaseen väripariin.
Lue lisää
Lohen leikkausasteet
Lohi- ja kirjolohifileet luokitellaan fileen viimeistelyn perusteella viiteen erilaiseen leikkausasteeseen.
Lue lisää
Suomen kalalajit
Hyvä Apaja -valikoimasta löydät suosituimpia suomalaisia kalalajeja.

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme