Skagen katkarapusalaatti
Markkinoiden rapupitoisin skagen!
2 rasiaa Hyvä Apaja Skagen-katkarapusalaattia
6-8 palaa saaristolaisleipää, esim. Maalahden limppu tai paahtoleipää
Lisäksi
tuoretta tilliä
Halutessasi koristeeksi
hienonnettua punasipulia
mätiä tai cavi-artia
Tarjoile herkullinen Skagen-katkarapusalaatti saaristolaisleivän päältä pienenä alkupalana. Voit myös mukailla klassista skagenia ja tarjoilla Skagen-alkupalat paahtoleivältä. Halutessasi käytä koristeluun katkarapua, punasipulia ja mätiä. Hyvä Apaja Skagen-katkarapusalaati on markkinoiden rapupitoisin skagen - katkarapusalaatissa on runsaat 41% laadukkaita, MSC-sertifioituja liemikatkarapuja! Tiesitkö, että koukuttavan hyvät Hyvä Apaja salaatit valmistetaan Porvoossa?
Ohjeella teet n. 12-15 suupalaa.
1. Siivuta saaristolaisleipä. Leikkaa saaristolaisleivästä puolikkaita siivuja suorakaiteen tai kolmion muotoon, tai stanssaa pienellä lasilla pyöreitä paloja (halkaisijaltaan n. 5cm). Lado leivät lautaselle tai muuhun laakeaan tarjoiluastiaan.
2. Lusikoi Hyvä Apaja Skagen-katkarapusalaattia leiville n. 1 tlk (n. 20g) / per leipä.