fb

Mini Toast Skagen

10 min
6 hlö

Ainekset

2 rasiaa Hyvä Apaja Skagen-katkarapusalaattia
6-8 palaa saaristolaisleipää, esim. Maalahden limppu tai paahtoleipää

Lisäksi
tuoretta tilliä

Halutessasi koristeeksi
hienonnettua punasipulia
mätiä tai cavi-artia

Valmistusohje

Tarjoile herkullinen Skagen-katkarapusalaatti saaristolaisleivän päältä pienenä alkupalana. Voit myös mukailla klassista skagenia ja tarjoilla Skagen-alkupalat paahtoleivältä. Halutessasi käytä koristeluun katkarapua, punasipulia ja mätiä. Hyvä Apaja Skagen-katkarapusalaati on markkinoiden rapupitoisin skagen - katkarapusalaatissa on runsaat 41% laadukkaita, MSC-sertifioituja liemikatkarapuja! Tiesitkö, että koukuttavan hyvät Hyvä Apaja salaatit valmistetaan Porvoossa?

Ohjeella teet n. 12-15 suupalaa.

1. Siivuta saaristolaisleipä. Leikkaa saaristolaisleivästä puolikkaita siivuja suorakaiteen tai kolmion muotoon, tai stanssaa pienellä lasilla pyöreitä paloja (halkaisijaltaan n. 5cm). Lado leivät lautaselle tai muuhun laakeaan tarjoiluastiaan.
2. Lusikoi Hyvä Apaja Skagen-katkarapusalaattia leiville n. 1 tlk (n. 20g) / per leipä.

 

Vinkki

  • Voit kasata leivät tarjolle hyvissä ajoin - ruisleipä pysyy hyvin kasassa. Jos tarjoilet suupalat paahtoleivältä, valmista ne juuri ennen tarjoilua. Paahda leipä ja leikkaa suupalan kokoisiksi.
  • Lisää halutessasi päälle ravunpyrstöjä. Valuta ravut talouspaperin päällä ja asettele suupalan päälle.
  • Viimeistele halutessasi suupalat tuoreella tillillä ja hienonnetulla punasipulilla.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme
users