50 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl sinappia
2 tl sitruunamehua
n. 200 g Hyvä Apaja lämminsavustettua kirjolohta tai kirjolohifileetä
8 kpl isoja täysjyväpaahtoleipäviipaleita
100 g fetajuustoa viipaleina
1 iso tomaatti viipaloituna
tilkka oliiviöljyä paistamiseen
200 g pakastesokeriherneitä (tai kesällä tuoreita)
1 rkl oliiviöljyä
2 tl sitruunamehua
ripaus suolaa
Sekoita tuorejuuston joukkoon sinappi ja sitruunamehu. Voitele paahtoleivät maustetulla tuorejuustolla ja kokoa toastit savukirjolohesta sekä fetajuusto- ja tomaattiviipaleista. Paista toastit tilkassa oliiviöljyä molemmin puolin paistinpannulla. Leikkaa kolmioiksi ja tarjoile naposteluherneenpalkojen kanssa.
Sekoita sulatettujen sokeriherneiden joukkoon öljy, sitruunamehu ja ripaus suolaa. Tarjoa sokeriherneet lämpimien toastien kanssa.