15 kpl
Täyte:
200 g kylmäsavulohituorejuustoa
120 g smetanaa
1/2 punasipulia
1 rs (110 g) Chipsters punaista cavi-art-merilevävalmistetta
1 dl hienonnettua tilliä
2 tl sitruunamehua
Lisäksi:
n. 300 g tummaa limppua
voita tai margariinia
pieniä salaatinlehtiä (esim. pikku- tai roomansalaatti)
mustapippuria
cavi-art-merilevävalmistetta
Sekoita tuorejuusto ja smetana keskenään. Hienonna punasipuli. Yhdistä kaikki täyteainekset keskenään.
Levitä limppuviipaleiden päälle voita. Laita leiville salaatinlehdet ja annostele päälle täytettä. Rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele cavi-art-merilevävalmisteella.
Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi