Kuluttajapalvelu

Puh. 020 773 8210
Ark. 7–16

0207-alkuisiin numeroihimme soittaminen maksaa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sekä matkapuhelimesta että kiinteästä liittymästä).

Kuluttajapakattujen Hyvä Apaja -tuotteiden valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Voit myös pyytää tuotteitamme myymälääsi, jos niitä ei vielä siellä ole. Kysy asiaa rohkeasti kauppiaaltasi!

Voit olla Hyvä Apaja -tuotteita koskien yhteydessä meihin sähköpostitse info@chipsters.fi tai alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen tiedoista saat kopion viestistä myös omaan sähköpostiisi. Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä (chipsters.fi:ssä) »

Jos asiasi koskee laatuvirhettä, kuvailethan asian mahdollisimman tarkasti (tuotteen nimi, pakkauskoko, erä- ja päiväysmerkinnät). Säilytäthän myös pakkauksen tuotteineen kuluttajapalvelumme yhteydenottoon asti. Mikäli olet jo ollut yhteydessä myymälään, josta tuotteen ostit ja saanut hyvityksen sitä kautta, sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä saamme tiedon kaupan kautta.

Otamme mielellämme vastaan myös kehitysideoita. Palautteesi on meille hyvin tärkeä, sillä haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja pyrimme kehittämään tuotevalikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaiseksi.

Kiitos palautteestasi!

Kiinnitämme huomiota tietosuojaan!

Mitä tietoja keräämme?
Nettisivuillamme lähettämäsi lomakkeen tiedot tallennetaan järjestelmäämme. Näiden tietojen lisäksi sinusta voidaan tallentaa myös muita tietoja asiakastieto-, reklamaatio-, arvonta- tai muuhun rekisteriimme (riippuen yhteydenottosi aiheesta).

Miksi keräämme tietoja & kuinka niitä käytämme?
Mm. kehittääksemme liiketoimintaamme, palveluamme ja tuotteitamme, tilastoidaksemme kävijöitä ja järjestääksemme vaikkapa arvontoja. Lyhyesti sanottuna: voidaksemme palvella sinua paremmin!

Milloin ja miten tiedot poistetaan?
Säilytämme tietojasi vain sen ajan, kuin se on asiasi käsittelyn kannalta tarpeen. Voit myös itse pyytää tietojen poistoa, mutta otathan huomioon, että joissain tapauksissa meillä saattaa olla laillinen oikeus tai velvollisuus säilyttää tietojasi.

Lisätietoja poistosta & kaikista kohdista tietosuojaselosteessa ››

Yhteydenottolomake

  Valitse yhteydenoton aihe


  Viimeinen käyttöajankohta

  Pakkauspäivämäärä

  Toivomasi yhteydenottotapa
  SähköpostiPuhelinEi yhteydenottoa

  Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen

  Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä (chipsters.fi:ssä) »

  AB CHIPSTERS FOOD OY
  (Jäspilänkatu 29)
  PL 2, 04261 Kerava
  info@chipsters.fi
  Vaihde: 020 773 8200
  KULUTTAJAPALVELU
  Puh. 020 773 8210
  info@chipsters.fi

  Oiva-raportit