Texmex-Kirjolohisuikale
88 % kirjolohta!
Hyvä Apaja tuo syyskuussa kauppoihin kypsät kirjolohisuikaleet helpottamaan kalan lisäämistä arkeen. Kirjolohisuikaleet ovat uudenlaisia heti valmiita kalasuikaleita, joita voi käyttää kinkkusuikaleiden tapaan. Uutuus on myynnissä savun ja texmexin makuisena.
Suomalaiset syövät kalaa suosituksia vähemmän, ja monet haluaisivat lisätä kalan käyttöä (Pro Kala: Kalakauppa-julkaisu). Kalan tarjoaminen arjen kiireessä koetaan usein aikaa vieväksi ja hankalaksi. Hyvä Apajan uudet, kypsät kirjolohisuikaleet taklaavat nyt nämä molemmat esteet. Kalamassasta valmistetut suikaleet ovat käyttövalmiita sellaisenaan esimerkiksi kiusauksiin ja piirakoihin. Nopeasti pannun kautta käyttämällä suikaleista saa rapeapintaisia, jolloin ne ovat erinomaisia kalapastassa tai esimerkiksi tacojen täytteenä ja salaatissa.
”On hienoa, että saamme kauppoihin uusia innovatiivisia ja helppokäyttöisiä kalatuotteita, joilla voi kiireisessäkin arjessa lisätä kalaa lautaselle. Kalan syöminen kaksi-kolme kertaa viikossa on haasteellista monelle juuri siksi, että kala koetaan hankalaksi kokata. Valmiit, kypsät kalasuikaleet on helppo ottaa käyttöön myös lapsiperhearjessa. Tuotteet ovat maukkaita, laadukkaita ja tosi monipuolisia: ne sopivat laatikoihin, pastoihin ja piirakoihin ja lisäksi trendikkäisiin lasten lempiruokiin, kuten tacoihin ja vaikka nachopeltiin”, kommentoi käyttökokemuksia kokki Teresa Välimäki, joka on kehittänyt kirjolohisuikaleille kalabowl-reseptin.
Hyvä Apaja Savukirjolohisuikale on miedosti savuisen makuinen ja Hyvä Apaja Texmex-kirjolohisuikaletta maustaa lempeästi muun muassa tomaatti, juustokumina ja hippunen chiliä. Suikaleiden kalapitoisuus on hyvin korkea, 88 % ja makumaailmat on suunniteltu sellaisiksi, että kiireistä arkea elävien aikuisten lisäksi myös lapset on helppo saada innostumaan kalaruoista.
”Hyvä Apajalla on kuluttajien mielestä muihin kalabrändeihin verrattuna parhaanmakuiset ja helppokäyttöisimmät tuotteet sekä paras hinta-laatu -suhde (Hyvä Apajan kuluttajatutkimus 05/2025). Erityisesti lapsiperheet ovat ottaneet kalapyörykkätuotteemme omikseen, ja haluammekin auttaa juuri heitä arjen ruokavalinnoissa myös uusilla herkullisilla ja sopivan miedoilla kirjolohisuikaleillamme”, kertoo PNM-Chipstersin markkinointi-, kategoria- ja tuotekehitysjohtaja Riina Hagman.
o Käyttövalmis ja herkullinen, miedon savuinen kirjolohisuikale arjen kiireeseen ja viikonlopun herkutteluun.
o Kokeile esimerkiksi piirakassa, pastassa ja kiusauksessa.
o Laktoositon ja gluteeniton.
Katso lisää >
o Käyttövalmis ja maistuva kirjolohisuikale lempeän texmexin makumaailmassa. Hyvä Apaja Kirjolohisuikaleet valmistetaan Ahvenanmaalla.
o Kokeile tortilloissa, piiraissa, salaateissa ja monessa muussa ruoassa.
o Laktoositon ja gluteeniton.
Katso lisää >
Piirakkaa, pastaa, kiusasta.. Vaihtoehtoja moneen makuun!
Katso reseptit
Pyöryköillä helppoa herkuttelua koko perheelle
Hyvä Apaja Kirjolohipyörykät tuovat makua niin arkeen kuin juhlaan. Ne sisältävät runsaasti kalaa (85 %) sekä hyödyllisiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka tukevat koko perheen hyvinvointia. Mehevät pyörykät valmistuvat helposti uunissa, pannulla, airfryerissa tai vaikka mikrossa. Viimeistele makuelämys dippaamalla Hyvä Apaja Remoulade-kastikkeeseen. Pyörykät tehdään Ahvenanmaalla ammattitaidolla, ja ne ovat runsasproteiinisia, laktoosittomia sekä gluteenittomia.