fb

Koukuttavan hyvää

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Juuri nämä pitkät perinteet ja aito intohimo lajiin – mutta myös tuoreimmat mahdolliset raaka-aineet ja aina parhaat apajat – ovat merimerkit, joiden viitoittamana uudistunut Hyvä Apaja on juuri tässä tänään. Skagenia ja pullia. Fileetä ja kokonaista. Jo valmiita tai helposti valmistettavia kalaherkkuja. Monella tyylillä, koukuttavan hyvällä maulla.
Sukella tuotevalikoimaamme

Tuotteemme

Suosituimmat reseptimme

KALAPYÖRYKKÄPELTI

10 + 30 min
Arkiruokaa hetkessä! Kokeile koukuttavan hyvät Kirjolohipyörykät koko perheen kalapyörykkäpeltireseptissä, jossa maistuvat lisäksi varsiparsakaali, varsikukkakaali, porkkana ja peruna.
Lue lisää

BUDDHA BOWL

10 + 40 min
Näyttävä buddha bowl yhdistää monipuolisesti kulhollisen kasviksia, katkarapusalaattia ja riisiä. Versioi mielesi mukaan ja valitse täytteeksi joko Hyvä Apaja Mango-katkarapusalaattia tai Chili-katkarapusalaattia.
Lue lisää

CRUNCH WRAP

10 min
Täytä tortilla mutkattoman herkullisella Hyvä Apaja Leppäsavukalasalaatilla tai Mango-katkarapusalaatilla. Crunch wrap on suussasulava rapeaksi paistetu tortillatasku, jonka täytteenä toimii koukuttavan hyvät kalasalaattimme – lisää mukaan tomaattia, sydänsalaattia, juustoa ja salsaa
Lue lisää

Kaikki kalasta

Uudistunut Hyvä Apaja
Muutoksista näkyvin on uusi pakkausdesign, jossa saariston sininen meri yhdistyy raikkaaseen väripariin.
Lue lisää
Lohen leikkausasteet
Lohi- ja kirjolohifileet luokitellaan fileen viimeistelyn perusteella viiteen erilaiseen leikkausasteeseen.
Lue lisää
Suomen kalalajit
Hyvä Apaja -valikoimasta löydät suosituimpia suomalaisia kalalajeja.
UUTUUS

Saariston kalapyörykät

Hyvä Apaja Saariston kalapyörykät sisältävät runsaasti luonnonkalaa sekä tuoreita juureksia ja suomalaista, gluteenitonta kauraa. Mieto pyörykkä sopii koko perheelle!
Lue lisää

@hyvaapaja

Kurkista miltä Hyvä Apaja näyttää Instagramin silmin.
Seuraa Instagramissa

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme
crosschevron-down