Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Juuri nämä pitkät perinteet ja aito intohimo lajiin – mutta myös tuoreimmat mahdolliset raaka-aineet ja aina parhaat apajat – ovat merimerkit, joiden viitoittamana uudistunut Hyvä Apaja on juuri tässä tänään. Skagenia ja pullia. Fileetä ja kokonaista. Jo valmiita tai helposti valmistettavia kalaherkkuja. Monella tyylillä, koukuttavan hyvällä maulla.
Arkiruokaa hetkessä! Kokeile koukuttavan hyvät Kirjolohipyörykät koko perheen kalapyörykkäpeltireseptissä, jossa maistuvat lisäksi varsiparsakaali, varsikukkakaali, porkkana ja peruna.
Näyttävä buddha bowl yhdistää monipuolisesti kulhollisen kasviksia, katkarapusalaattia ja riisiä. Versioi mielesi mukaan ja valitse täytteeksi joko Hyvä Apaja Mango-katkarapusalaattia tai Chili-katkarapusalaattia.
Täytä tortilla mutkattoman herkullisella Hyvä Apaja Leppäsavukalasalaatilla tai Mango-katkarapusalaatilla. Crunch wrap on suussasulava rapeaksi paistetu tortillatasku, jonka täytteenä toimii koukuttavan hyvät kalasalaattimme – lisää mukaan tomaattia, sydänsalaattia, juustoa ja salsaa
Hyvä Apaja savumuikkuherkku on valmistettu 100% suomalaisesta kalasta. Se sopii erinomaisesti uuniperunan ja erilaisten leipien täytteeksi ja levitteeksi.