n. 200 g Hyvä Apaja lämminsavustettua kirjolohta tai kirjolohifileetä
200 g punakaalia
1 pieni punasipuli
ripaus suolaa
ripaus sokeria
2 rkl ranskankermaa tai smetanaa tai majoneesia
muutama tippa tabascoa
mustapippuria
2 tomaattia kuutioina
2 tl oliiviöljyä
1 tl punaviinietikkaa
suolaa ja sokeria
hienonnettua basilikaa
salaattia
tacokuoria
Leikkaa punakaali ja sipuli ohuiksi suikaleiksi. Mausta suolalla ja sokerilla. Painele suikaleita esim. puukauhalla. Jätä hetkeksi mehustumaan. Kaada kulhoon mahdollisesti kertynyt neste pois ja sekoita joukkoon ranskankerma, tabasco ja tuoretta mustapippuria.
Valmista salsa sekoittamalla salsan ainekset keskenään.
Kokoa tacokuoriin lämminsavustettua kirjolohta, punakaalicoleslawta, salsaa ja salaattia. Tarjoile heti!