Savukirjolohisuikale
Arjen pelastus!
1 pussi Hyvä Apaja Savukirjolohisuikale
1 kpl Pieni fenkoli
1 kpl Sipuli
1 rkl Rypsiöljy
3 dl Laktoositon kuohukerma
2 rkl Hienonnettua tilliä
1 kpl Sitruunanmehu ja sitruunankuori
¼ tl Suolaa
Rouhittua mustapippuria
300 g Pastaa, esim. De Cecco Casareccia *88
1. Keitä pastaa suolatussa keitinvedessä 11 minuuttia.
2. Kuutioi sipuli ja fenkoli.
3. Paista sipuli ja fenkoli kevyesti paistinpannulla. Lisää pannulle Savukirjolohisuikale, kerma, tilli ja sitruunanmehu. Anna kastikkeen kiehahtaa ja kiehua kasaan 5 minuuttia.
4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nauti lämpimänä.
Vinkki! Jos keität pastan ennakkoon, keitä vain 9 minuuttia ja jäähdytä pasta kylmän veden alla. Lämmitä pasta kastikkeessa. Näin pasta säilyttää paremman kypsyyden ja rakenteen.