fb

Kirjolohisuikaletaco

30 min
4 hengelle

Ainekset

1 ps Hyvä Apaja Texmex-kirjolohisuikale
1 pkt tacokuoria
Öljyä paistamiseen

Tuore salsa
2 kpl tomaattia
1 kpl keltasipuli
2 kpl limenmehu
1 kpl vihreä chili
½ rk korianteri
Suolaa
Sokeria

Viimeistelyyn
1 prk ranskankermaa
1 kpl avocado
Limelohkoja tarjoiluun

Valmistusohje

1. Leikkaa sipuli ja tomaatti samankokoiseksi kuutioksi ja lisää pieneen kulhoon. Viipaloi vihreä chili ja lisää joukkoon limemehu, suola ja sokeri. Leikkaa tai silppua korianteri sekaan. Anna maustua jääkaapissa vähintään 20 min.
2. Öljyä paistinpannu ja ruskista Texmex-kirjolohisuikaleita keskilämmöllä pienessä öljymäärässä parin minuutin ajan. Vaihtoehtoisesti voit ruskitaa suikaleita myös airfryerissa (200 °C) noin kolmen minuutin ajan.
3. Lämmitä tacokuoret mikrossa tai uunissa. Täytä tacot kirjolohisuikaleilla, salsalla, avokadolla ja ranskankermalla. Purista päälle limetinmehua ja tarjoa tacot heti lämpiminä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme
users