Savukirjolohisuikale
Arjen pelastus!
1 ps Hyvä Apaja Texmex-kirjolohisuikale
1 pkt tacokuoria
Öljyä paistamiseen
Tuore salsa
2 kpl tomaattia
1 kpl keltasipuli
2 kpl limenmehu
1 kpl vihreä chili
½ rk korianteri
Suolaa
Sokeria
Viimeistelyyn
1 prk ranskankermaa
1 kpl avocado
Limelohkoja tarjoiluun
1. Leikkaa sipuli ja tomaatti samankokoiseksi kuutioksi ja lisää pieneen kulhoon. Viipaloi vihreä chili ja lisää joukkoon limemehu, suola ja sokeri. Leikkaa tai silppua korianteri sekaan. Anna maustua jääkaapissa vähintään 20 min.
2. Öljyä paistinpannu ja ruskista Texmex-kirjolohisuikaleita keskilämmöllä pienessä öljymäärässä parin minuutin ajan. Vaihtoehtoisesti voit ruskitaa suikaleita myös airfryerissa (200 °C) noin kolmen minuutin ajan.
3. Lämmitä tacokuoret mikrossa tai uunissa. Täytä tacot kirjolohisuikaleilla, salsalla, avokadolla ja ranskankermalla. Purista päälle limetinmehua ja tarjoa tacot heti lämpiminä.