Leppäsavukalasalaatti
41 % lohta!
4 kpl isoa tortillalettua
4 kpl pientä tortillalettua
2 kpl tomaattia
2 kpl sydänsalaattia
3-4 kourallista maissilastuja tai perunalastuja
100 g juustoraastetta
0,5 purkkia salsaa
2 purkkia Hyvä Apaja Leppäsavukalasalaattia
Lisäksi
Dippailuun Hyvä Apaja Tartarkastiketta
1. Suikaloi salaatti ja viipaloi tomaatit.
2. Aseta isompi tortilla pöydälle ja täytä niin että reunoihin jää n. 5 cm tyhjää. Laita tortillan pohjalle Hyvä Apaja Leppäsavukalasalaattia, seuraavaksi rapeita nachoja tai perunalastuja, salaattia ja tomaattia sekä juustoraastetta. Aseta päällimmäiseksi pienempi tortilla.
3. Kasaa kaikki tortillat samalla tavalla.
4. Kääri ison tortillan reunat pienellä tortillalla päällystetyn täytteen päälle niin, että tortillasta syntyy kuusikulmio.
5. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja paista crunch wrap ensin ”saumapuoli” alaspäin, kunnes se on kullanruskea ja rapea, sitten käännä ja paista myös toiselta puolelta.
6. Tarjoile Hyvä Apaja Tartarkastikkeen kanssa!