fb

Cocktailpalat kylmäsavulohesta

10 min
6 hlö

Ainekset

2 rasiaa Hyvä Apaja Kylmäsavukalasalaattia
6-8 palaa saaristolaisleipää, esim. Maalahden limppu

Lisäksi
mustapippuria
tilliä

Valmistusohje

Tarjoile Hyvä Apaja Kylmäsavulohisalaatti klassisesti saaristolaisleivältä. Helppo ja nopea cocktailpala valmistuu kädenkäänteessä ja maistuu herkulliselta. Hyvä Apaja Kylmäsavukalasalaatissa on runsaat 42% kylmäsavustettua lohta. Tiesitkö, että koukuttavan hyvät Hyvä Apaja salaatit valmistetaan Porvoossa?

Ohjeella teet n. 12-15 suupalaa.

1. Siivuta saaristolaisleipä. Leikkaa saaristolaisleivästä puolikkaita siivuja suorakaiteen tai kolmion muotoon, tai stanssaa pienellä lasilla pyöreitä paloja (halkaisijaltaan n. 5cm). Lado leivät lautaselle tai muuhun laakeaan tarjoiluastiaan.
2. Lusikoi Hyvä Apaja Kylmäsavukalasalaattia leipäpalojen päälle n. 1 tlk (n. 20g) / per leipä.
Ohjeella teet n. 12-15 suupalaa.

 

Vinkki

  • Halutessasi leikkaa päälle kylmäsavulohesta pieniä paloja ennen viimeistelyä.
  • Viimeistele suupalat rouhimalla päälle ripaus mustapippuria ja tuoretta tilliä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme
users