Kylmäsavukalasalaatti
42 % lohta!
2 rasiaa Hyvä Apaja Kylmäsavukalasalaattia
6-8 palaa saaristolaisleipää, esim. Maalahden limppu
Lisäksi
mustapippuria
tilliä
Tarjoile Hyvä Apaja Kylmäsavulohisalaatti klassisesti saaristolaisleivältä. Helppo ja nopea cocktailpala valmistuu kädenkäänteessä ja maistuu herkulliselta. Hyvä Apaja Kylmäsavukalasalaatissa on runsaat 42% kylmäsavustettua lohta. Tiesitkö, että koukuttavan hyvät Hyvä Apaja salaatit valmistetaan Porvoossa?
Ohjeella teet n. 12-15 suupalaa.
1. Siivuta saaristolaisleipä. Leikkaa saaristolaisleivästä puolikkaita siivuja suorakaiteen tai kolmion muotoon, tai stanssaa pienellä lasilla pyöreitä paloja (halkaisijaltaan n. 5cm). Lado leivät lautaselle tai muuhun laakeaan tarjoiluastiaan.
2. Lusikoi Hyvä Apaja Kylmäsavukalasalaattia leipäpalojen päälle n. 1 tlk (n. 20g) / per leipä.
Ohjeella teet n. 12-15 suupalaa.