Hyvä Apaja » Reseptit » Grillattua endiiviä ja kylmäsavulohta

Grillattua endiiviä ja kylmäsavulohta

4 annosta

Ainekset

2 pientä endiiviä lohkoina
mustapippuria
suolaa
150 g Hyvä Apaja Kylmäsavulohiviipaleita
1 sitruunan mehu
1 prk Hyvä Apaja Rapuchiliaiolia

Valmistusohje

Poista endiiveistä mahdollisesti huonot uloimmat lehdet pois ja leikkaa ne yhteensä kahdeksaksi lohkoksi.

Mausta lohkot kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Kääri jokaisen lohkon ympärille viipale kylmäsavulohta (isoimmat viipaleet voi tarvittaessa puolittaa).

Grillaa lohkot nopeasti kauttaaltaan kuumassa grillissä. Nostele lohkot vadille ja purista päälle sitruunamehua.

Tarjoile vaikkapa alkupalana rapuchiliaiolin kanssa.

Vinkki

Endiivit sopivat kalan kanssa muutenkin loistavasti! Endiivejä voit esim. hauduttaa hetken pannulla suolan ja pippurin kanssa, ja tarjota vaikka uunilohen vierellä.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit