fb

Fångande bra

Åland är hem för ett brett utbud av fisk och marint liv. Och också det stället i skärgården, där vår historia började 1934.
Det är just dessa långa traditioner och den genuina passionen för havet - men också de färskaste möjliga ingredienserna och alltid de bästa fiskeställena - som är kännetecknen för förnyade Hyvä Apaja, som det är just här idag. Skagen och bullar. Filé och hel. Färdiga eller lättlagade fiskdelikatesser. Med många stilar och nappande god smak.
Dyk in i vårt sortiment

Våra produkter

Våra populäraste recept

SAARISTON KALATACOT

alle 30 min
Koukuttavan hyvät kalatacot Saariston kalapyöryköistä! Helppo ja värikäs salaatti punakaalista ja lehtikaalista toimii kalatacojen kanssa ja lime raikastaa kokonaisuuden. Salaattia on helppo tehdä tarvittaessa vaikka isommallekin porukalle.
Lue lisää

BUDDHA BOWL

10 + 40 min
Den imponerande Buddha Bowlen kombinerar en mångsidig skål med grönsaker, räksallad och ris. Gör versioner efter eget tycke och välj antingen Hyvä Apaja Mango-räksallad eller Chili-räksallad som fyllning.
Lue lisää

Plåt med fiskbullar

10 + 30 min
Enkel vardagsmat! Prova de beroendeframkallande goda regnbågslaxbullarna i hela familjens "plåt med fiskbullar"-recept, som också har smak av broccolini, blomkål, morot och potatis.
Läs mer
NYHET

Skärgårdens fiskbullar

Hyvä Apaja skärgårdends fiskbullar innehåller mycket vild fisk och färska rotfrukter och finsk, glutenfri havre. Den milda rundan passar hela familjen!
Läs mer

@hyvaapaja

Ta en titt hur Hyvä Apaja ser ut på Instagram.
Följ på Instagram

Hyvä Apaja

Åland är hem för ett brett utbud av fisk och marint liv. Och också det stället i skärgården, där vår historia började 1934.
Bekanta dig med vår historia
crosschevron-down