fb

Savulohipasta

30 min
4 hengelle

Ainekset

1 pussi Hyvä Apaja Savukirjolohisuikale
1 kpl Pieni fenkoli
1 kpl Sipuli
1 rkl Rypsiöljy
3 dl Laktoositon kuohukerma
2 rkl Hienonnettua tilliä
1 kpl Sitruunanmehu ja sitruunankuori
¼ tl Suolaa
Rouhittua mustapippuria

300 g Pastaa, esim. De Cecco Casareccia *88

Valmistusohje

1. Keitä pastaa suolatussa keitinvedessä 11 minuuttia.
2. Kuutioi sipuli ja fenkoli.
3. Paista sipuli ja fenkoli kevyesti paistinpannulla. Lisää pannulle Savukirjolohisuikale, kerma, tilli ja sitruunanmehu. Anna kastikkeen kiehahtaa ja kiehua kasaan 5 minuuttia.
4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nauti lämpimänä.

Vinkki! Jos keität pastan ennakkoon, keitä vain 9 minuuttia ja jäähdytä pasta kylmän veden alla. Lämmitä pasta kastikkeessa. Näin pasta säilyttää paremman kypsyyden ja rakenteen.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme
users