Taatusti tuoretta

Haluamme, että sinä saat kalan ruokapöytääsi aina parhaimmillaan – varmasti tuoreena ja laadultaan ensiluokkaisena. Käsittelemme kalan huolella, pyyntituoreena ja perinteitä vaalien, niin kuin olemme tehneet jo lähes vuosisadan ajan.

Taito käsitellä kalaa

Koska kala on herkästi pilaantuva elintarvike, kylmäketjun ja hellävaraisen käsittelyn merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Tarkkaan suunnittelemamme, katkeamaton kylmäketju takaa Hyvä Apaja -tuotteiden ensiluokkaisen laadun ja turvallisuuden: pyynnistä myyntiin eli kalastajan alukselta kaupan hyllylle.

Valmistamme tuotteemme lähellä saaristomeren luonnonvesiä ja pyyntipaikkoja: Ahvenanmaan tuotantolaitoksemme sijaitsee lähellä viljely-, kasvatus- ja kalastusalueita. Käsittelemme kalat Maarianhaminassa, jolloin kalan matka pyyntivesistä jatkojalostukseen pysyy mahdollisimman lyhyenä – esim. 70 % ruokakalaksi kasvatettavista kirjolohista tulee vain 20 minuutin matkan päästä omasta Maarianhaminan kalatehtaastamme. Kalan käsittelyssä yhdistämme yli 80 vuoden kokemuksen sekä uusimman teknologian mahdollisuudet.

Tuoreuden säilytäminen alkaa alan jäähdyttämisestä heti pyynnin jälkeen ja jatkuu aina kalan säilyvyyttä edistäviin pakkausmenetelmiin. Jo maku kertoo sen: Hyvä Apaja on yhtä kuin tuoreus.

Noudatamme toiminnassamme VTT:n hygieniaklinikan kanssa kehitettyä omavalvontajärjestelmää. Edellytämme tavarantoimittajiltamme omavalvontajärjestelmien ja laatustandardien noudattamista, ja varmistamme tämän säännöllisillä auditoinneilla.

Tuoreus & oikeaoppinen käsittely – kalaa parhaimmillaan!

AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit