Oiva-raportit ja sertifikaatit

Oiva-raportit kirjoittaa kunnallinen elintarvikevalvonta, ja raportit löytyvät Eviran ylläpitämästä Oivahymy.fi:stä. Katso Chipsters Foodin toimipaikkojen Oiva-raportit ››

Ahvenanmaan tuotantolaitoksemme ei kuulu Oiva-raportoinnin piiriin, ja paikallinen viranomainen tarkistaa sen Eviran Oiva-tarkistuslistoihin perustuen useita kertoja vuodessa. Asteikkona käytetään skaalaa A:sta (erinomainen) D:hen (huono). Edellisen tarkistuksen tiedot löydät aina chipsters.fi:stä ››

Tuotantolaitostemme sertifikaatit

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme perustuu FSSC-, ISO- sekä MSC/ASC-standardeihin, omavalvontamme Eviran ohjeiden mukaiseen HACCP-järjestelmään.

FSSC 22000

  • Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä, joka kertoo jatkuvasta kehitysohjelmasta elintarviketurvallisuuden ja koko toimintaketjun läpinäkyvyyden lisäämiseksi ja palvelujemme parantamiseksi.
  • Kaikilla Chipsters Foodin tuotantolaitoksilla on FSSC 20000 -sertifiointi.
  • Lue lisää sertifikaatista www.fssc22000.com-sivulta >>

ISO 14001:2015

  • Ympäristöasiat ovat osa strategisen suunnittelun prosessiamme ja olemme sertifioineet ISO 14001 -mukaisen järjestelmän kaikilla tuotantolaitoksillamme.
  • ISO 14001:2015 on ympäristöjärjestelmämalli, jonka vaatimuksena on mm. että "organisaatio tunnistaa toimintaansa liittyvät ympäristönäkökohdat sekä riskit ja mahdollisuudet, asettaa päämäärät ja tavoitteet ympäristönäkökohtien parantamiseen, sitoutuu jatkuvaan parantamiseen sekä vastuulliseen toimintaan huolehtimalla, että organisaatiota sitovat velvoitteet täytetään."

MSC- ja ASC-sertifikaatit

Molemmilla kalatehtaillamme (Kerava & Maarianhamina) on Marine Stewardship Council & Aquaculture Stewardship Council -sertifikaatit, joilla varmistetaan kala- ja äyriäistuotteiden alkuperä ja jäljitettävyys aina kalastusyrityksestä loppukuluttajalle asti. Jokaisella tuotteita käsittelevällä tai myyvällä toimitusketjun yrityksellä on oltava voimassaoleva sertifikaatti (paitsi kaupoilla, jotka myyvät merkillä varustettuja kuluttajapakkauksia).

Luomutodistus

Luomu-elintarvikkeiden ketju on myös hyvin valvottua toimintaa, ja jokaisella ketjun osalla on oltava luomutodistus. Meillä on Eviran myöntämä, vuosittain uusittava luomutodistus: lupa sekä myydä luomutuotteita että käsitellä / jatkojalostaa luomuraaka-aineita. (Keravan varasto, Keravan tuotanto, Hyvinkään tuotanto; Asetus (EY) N:o 834/2007 29 artikla 1 ja asetus (EY) N:o 889/2008).

AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit