4 annosta
700 g punajuuria
suolaa
mustapippuria
balsamiviinietikkaa
1 prk smetanaa
tuoretta timjamia ja minttua
1 rkl Dijon-sinappia
100 g vuohenjuustoa
Lisäksi
2 pkt (à 150 g) Hyvä Apaja Graavilohiviipaleita
tuoretta minttua
rucolaa
sitruunalohkoja
Keitä punajuuret puolikypsiksi ja leikkaa ne lohkoiksi. Levitä lohkot kevyesti voideltuun uunivuokaan. Mausta lohkot kevyesti suolalla ja mustapippurilla sekä balsamiviinietikalla. Sekoita smetanan joukkoon yrtit ja sinappi. Levitä seos vuokaan ja murenna päälle vuohenjuusto. Paista 220-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.
Lusikoi lautasille gratiinia ja asettele päälle graavilohiviipaleet, ne kypsyvät vielä kuuman gratiinin päällä. Koristele tuoreella mintulla ja rucolalla, purista päälle hieman sitruunamehua.
Tarjoile heti.