Hyvä Apaja » Reseptit » Tonnikala-chiliviettelyskakku

Tonnikala-chiliviettelyskakku

10 annosta

Ainekset

500 g paahtoleipää
200 g (1 rasia) Hyvä Apaja tonnikala-chiliviettelystä
200 g (1 rasia) Hyvä Apaja katkarapusalaattia
Sitruunalla maustettua vettä

Kuorrutus

400 g maustamatonta tuorejuustoa
tilkka kuohukermaa

Koristeluun

katkarapuja
tuoreita yrttejä
syötäviä kukkia

Valmistusohje

Vuoraa pyöreä kakkuvuoka (halkaisijaltaan noin 24 cm) kelmulla. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja vuoraa kakkuvuoan pohja ja reunukset leivällä. Kostuta pohja halutessasi sitruunavedellä. Levitä pohjakerroksen päälle tonnikala-chiliviettelys, ja lado päälle paahtoleipäkerros. Älä kostuta tätä kerrosta. Levitä katkarapusalaatti toiseksi täytteeksi ja lado paahtoleipäkerros täytteen päälle. Voit halutessasi kostuttaa myös päällimmäisen kerroksen sitruunavedellä. Kelmuta vuoka hyvin ja anna vetäytyä jääkaapissa mieluiten yön yli.

Notkista tuorejuusto kuohukermalla ja levitä tai pursota kuorrute haluamallasi tavalla kakun päälle. Koristele kakku katkaravuilla, yrteillä ja syötävillä kukilla.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit