Hyvä Apaja » Reseptit » Savusiika-pastasalaatti

Savusiika-pastasalaatti

4 annosta

Ainekset

200 g pientä kuviopastaa (esim. farfalle tai penne)

Kastike:

0,5 dl oliiviöljyä

3 rkl valkoviinietikkaa

2 rkl appelsiinimehua

2 tl Dijon-sinappia

ripaus suolaa ja sokeria

tuoretta mustapippuria myllystä

1 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna, esim. ruohosipulia, tilliä, kirveliä, oreganoa

Lisäksi:

1 rasia kirsikkatomaatteja

1 pieni kurkku

1 fenkoli

1 appelsiini

1 kerä rapeaa vihreää salaattia

n. 500 g Hyvä Apaja Savusiikaa

tuoreita yrttejä koristeluun

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen ainekset hyvin kulhossa. Kaada kastikkeen päälle vähän jäähtynyt, valutettu pasta. Kääntele kastike tasaisesti pastan joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.

Puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi kurkku sekä fenkoli. Fileeraa appelsiinilohkot kalvottomiksi. Revi salaatti haarukkapaloiksi. Poista savusiiasta nahka ja ota kokonaisesta kalasta reiluja paloja. Sekoita marinoituneen pastan joukkoon vihannekset ja salaatinlehdet. Kaada pastasalaatti tarjoiluvadille ja asettele päälle savusiikapalat. Koristele tuoreilla yrteillä.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit