Hyvä Apaja » Reseptit » Savukirjolohi-toastit

Savukirjolohi-toastit

4 annosta

Ainekset

50 g maustamatonta tuorejuustoa

1 tl sinappia

2 tl sitruunamehua

n. 200 g Hyvä Apaja lämminsavustettua kirjolohta tai kirjolohifileetä

8 kpl isoja täysjyväpaahtoleipäviipaleita

100 g fetajuustoa viipaleina

1 iso tomaatti viipaloituna

tilkka oliiviöljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

200 g pakastesokeriherneitä (tai kesällä tuoreita)

1 rkl oliiviöljyä

2 tl sitruunamehua

ripaus suolaa

Valmistusohje

Sekoita tuorejuuston joukkoon sinappi ja sitruunamehu. Voitele paahtoleivät maustetulla tuorejuustolla ja kokoa toastit savukirjolohesta sekä fetajuusto- ja tomaattiviipaleista. Paista toastit tilkassa oliiviöljyä molemmin puolin paistinpannulla. Leikkaa kolmioiksi ja tarjoile naposteluherneenpalkojen kanssa.

Sekoita sulatettujen sokeriherneiden joukkoon öljy, sitruunamehu ja ripaus suolaa. Tarjoa sokeriherneet lämpimien toastien kanssa.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit