fb

Savukirjolohi-tacot

4 annosta

Ainekset

n. 200 g Hyvä Apaja lämminsavustettua kirjolohta tai kirjolohifileetä

Punakaalicoleslaw:

200 g punakaalia
1 pieni punasipuli
ripaus suolaa
ripaus sokeria
2 rkl ranskankermaa tai smetanaa tai majoneesia
muutama tippa tabascoa
mustapippuria

Salsa:

2 tomaattia kuutioina
2 tl oliiviöljyä
1 tl punaviinietikkaa
suolaa ja sokeria
hienonnettua basilikaa

Lisäksi:

salaattia
tacokuoria

Valmistusohje

Leikkaa punakaali ja sipuli ohuiksi suikaleiksi. Mausta suolalla ja sokerilla. Painele suikaleita esim. puukauhalla. Jätä hetkeksi mehustumaan. Kaada kulhoon mahdollisesti kertynyt neste pois ja sekoita joukkoon ranskankerma, tabasco ja tuoretta mustapippuria.

Valmista salsa sekoittamalla salsan ainekset keskenään.

Kokoa tacokuoriin lämminsavustettua kirjolohta, punakaalicoleslawta, salsaa ja salaattia. Tarjoile heti!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Ei tuloksia

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme
users