Hyvä Apaja » Reseptit » Savukirjolohi-tacot

Savukirjolohi-tacot

4 annosta

Ainekset

n. 200 g Hyvä Apaja lämminsavustettua kirjolohta tai kirjolohifileetä

Punakaalicoleslaw:

200 g punakaalia

1 pieni punasipuli

ripaus suolaa

ripaus sokeria

2 rkl ranskankermaa tai smetanaa tai majoneesia

muutama tippa tabascoa

mustapippuria

Salsa:

2 tomaattia kuutioina

2 tl oliiviöljyä

1 tl punaviinietikkaa

suolaa ja sokeria

hienonnettua basilikaa

Lisäksi:

salaattia

tacokuoria

Valmistusohje

Leikkaa punakaali ja sipuli ohuiksi suikaleiksi. Mausta suolalla ja sokerilla. Painele suikaleita esim. puukauhalla. Jätä hetkeksi mehustumaan. Kaada kulhoon mahdollisesti kertynyt neste pois ja sekoita joukkoon ranskankerma, tabasco ja tuoretta mustapippuria.

Valmista salsa sekoittamalla salsan ainekset keskenään.

Kokoa tacokuoriin lämminsavustettua kirjolohta, punakaalicoleslawta, salsaa ja salaattia. Tarjoile heti!

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit