Hyvä Apaja » Reseptit » Savukirjolohi-pitaleivät

Savukirjolohi-pitaleivät

n. 4 annosta

Ainekset

1 pieni kesäkurpitsa viipaleina

ripaus suolaa

2 rkl oliiviöljyä

Kastike:

2 dl paksua maustamatonta jogurttia

15 cm pala kurkkua raastettuna

1 valkosipulin kynsi hienonnettuna

½ sitruunan mehu

2 tl hunajaa

suolaa

mustapippuria

Lisäksi:

n. 200 g Hyvä Apaja lämminsavustettua kirjolohta

1 ruukku rapeaa salaattia

2 tomaattia viipaleina

100 g fetaa murennettuna

4 pitaleipää

Valmistusohje

Levitä kesäkurpitsaviipaleet leivinpaperin päälle ja ripottele pinnoille suolaa. Anna viipaleiden itkettyä n. 15 minuuttia ja kuivaa ne sitten talouspaperilla. Paista viipaleet paistinpannulla oliiviöljyssä molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua jääkaapissa 10-15 minuuttia.

Halkaise pitaleivät ja kokoa niiden sisälle kesäkurpitsaa, kastiketta, lämminsavustettua kirjolohta, salaattia, tomaattia ja murennettua fetajuustoa. Tarjoile heti.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit