n. 6 annosta
Pohja:
320 g täysjyväpaahtoleipää
¾ dl maitoa
Täyte:
2 ½ prk Hyvä Apaja rapuchiliaiolia
100 g jääsalaattia
1 pieni suippopaprika
½ mangoa
½ rs salaattisekoitusta
150 g Hyvä Apaja kylmäsavulohiviipaleita
60 g sweety drop chilejä
Reseptin on kuvannut ja suunnitellut Kinuskikissa.
Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja tasoita neliskanttisiksi paloiksi. Asettele leipäviipaleet tiiviisti vierekkäin ison tarjoilulautasen (halkaisija 30 cm) päälle. Kostuta maidolla.
Levitä leiville 2 purkillista rapuchiliaiolia (säästä loput aiolista nokareiksi pinnalle). Revi jääsalaatinlehdet pienemmiksi. Leikkaa suippopaprika renkaiksi. Kuori mango ja leikkaa siitä ohuita viipaleita. Asettele aiolin päälle jääsalaattia ja salaattisekoitusta ja salaatin lomaan paprikarenkaita ja mangoviipaleita. Taita kylmäsavulohiviipale pituussuunnassa kaksinkerroin ja kieritä rullaksi. Laita lohiruusuja sinne tänne salaattipedin päälle. Viimeistele nokareilla rapuchiliaiolia sekä sweety drop chileillä.
Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi