Hyvä Apaja » Reseptit » Piparjuuri-graavilohihapankorput

Piparjuuri-graavilohihapankorput

4 annosta

Ainekset

8 palaa hapankorppua
n. 100 g piparjuurituorejuustoa
150 g Hyvä Apaja Graavilohiviipaleita
50 g sokeriherneenpalkoja
Hyvä Apaja Sinappikastike lohelle

+ sesongin mukaisia mausteita makusi mukaan

Valmistusohje

Voitele hapankorput piparjuurituorejuustolla. Asettele päälle graavilohiviipaleet.

Suikaloi sokeriherneen palot ja nostele suikaleita lohiviipaleille.

Sivele päälle Hyvä Apaja -sinappikastiketta (kastike sisältää tilliä, mutta voit vielä ripotella päälle myös tuoretta tilliä halutessasi).

Vinkki!

Hyödynnä resepti myös joulupöydässä alkupalana tai pikkujoulutarjoiluissa.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit