Hyvä Apaja » Reseptit » Perunaletut jäämerensalaatilla

Perunaletut jäämerensalaatilla

4 annosta

Ainekset

n. 500 g valmista perunasosetta (esim. pakasteesta)

3 kananmunaa

1 dl kermaa tai maitoa

3 rkl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

ripaus muskottipähkinää

voita paistamiseen

Lisukkeeksi:

200 g (1 rasia) Hyvä Apaja jäämerensalaattia

Viimeistelyyn:

ruohosipulia (tai sipulin varsia) hienonnettuna

punasipulia hienonnettuna

Valmistusohje

Sekoita perunasoseen joukkoon kananmuna, kerma, vehnäjauhot sekä suola ja muskottipähkinä. Paista koelettu voissa pannulla ja lisää tarvittaessa lisää jauhoja, jos lettu ei pysy kasassa. Paistele loput letut ja tarjoile jäämerensalaatin kanssa. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla ja punasipulilla.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit