Hyvä Apaja » Reseptit » Pekoni-lohipalat, sinappista kastiketta & salaattia

Pekoni-lohipalat, sinappista kastiketta & salaattia

4 annosta

Ainekset

600–700 g Hyvä Apaja -lohifileetä
suolaa ja mustapippuria
1 sitruunan mehu
8 viipaletta pekonia

Salaattiin
1 ruukku vihreää salaattia
1 ruukku rucolaa
kourallinen tuoretta tilliä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunan mehua
suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluun
n. 100 g (1/2 rasiaa) Hyvä Apaja Sinappista Lohikastiketta

Valmistusohje

Leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunamehulla. Kääri lohipalojen ympärille pekoniviipaleet. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Revi salaatti ja rucola haarukkapaloiksi. Sekoita salaatin ainekset ja mausta öljyllä, sitruunamehulla sekä ripauksella suolaa ja pippuria.

Tarjoa lohipalat salaattipedillä Sinappisen lohikastikkeen kera.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit