4 annosta
600–700 g Hyvä Apaja -lohifileetä
suolaa ja mustapippuria
1 sitruunan mehu
8 viipaletta pekonia
Salaattiin
1 ruukku vihreää salaattia
1 ruukku rucolaa
kourallinen tuoretta tilliä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunan mehua
suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun
n. 100 g (1/2 rasiaa) Hyvä Apaja Sinappista Lohikastiketta
Leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunamehulla. Kääri lohipalojen ympärille pekoniviipaleet. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Revi salaatti ja rucola haarukkapaloiksi. Sekoita salaatin ainekset ja mausta öljyllä, sitruunamehulla sekä ripauksella suolaa ja pippuria.
Tarjoa lohipalat salaattipedillä Sinappisen lohikastikkeen kera.