Hyvä Apaja » Reseptit » Lohikääröt

Lohikääröt

10 kpl

Ainekset

1/2 prk (à 125 g) piparjuurituorejuustoa 120 g smetanaa
1/3 isoa (tai 1/2 pientä) punasipulia
80 g punaista cavi-artia TAI pastöroitua kirjolohenmätiä (Chipsters/Hyvä Apaja)

Muut ainekset

250 g Hyvä Apaja -kylmäsavulohiviipaleita
kevätsipulinvarsia
10 viipaletta ruisvuokaleipää
sitruunamehua
mustapippuria

Reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa.

Valmistusohje

Yhdistä piparjuurituorejuusto ja smetana keskenään. Hienonna punasipuli. Sekoita sipuli ja cavi-art tai mäti tuorejuustoseoksen joukkoon.

Laita nokare täytettä lohiviipaleen päälle ja nosta reunat ympärille. Leikkaa kevätsipulinvarsista pätkiä ja solmi ne lohikäärön ympärille.

Leikkaa ruisvuokaleivästä sopivan kokoisia paloja. Nosta lohikääröt leipäviipaleiden päälle. Purista päälle sitruunamehua ja rouhi pinnalle mustapippuria. Viimeistele koristelu pieneksi leikatuilla kevätsipulinvarsilla.
Vinkki

Gluteenittomaksi vaihtoehdoksi sopii hyvin gluteeniton, paahtoleivän tapainen tumma viipaleleipä.

 
Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit