Hyvä Apaja » Reseptit » Lohijollat basilikapurjeella

Lohijollat basilikapurjeella

n. 25 kpl

Ainekset

Ruissipsejä, esim. valkosipuli

Basilikatäyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 nippu basilikaa
1/2 dl tillisilppua
1 rkl sitruunamehua
2 rkl pieniä kapriksia
Rouhittua pippurisekoitusta
300 g Hyvä Apaja kylmäsavulohifileeviipaleita

Koristeluun:
Basilikanlehtiä

Reseptin on suunnitellut & kuvannut Kinuskikissa.

Valmistusohje

Irrota basilikasta lehdet ja leikkaa ne silpuksi. Yhdistä tuorejuusto, basilika- ja tillisilppu, sitruunamehu, kaprikset ja rouhittu pippurisekoitus.

Jaa tuorejuustotäyte ruissipsien päälle. Leikkaa kylmäsavulohiviipaleet n. 1,5 cm leveiksi suikaleiksi. Kieritä suikaleet rullalle ja aseta täytteen päälle. Viimeistele basilikapurjeilla.

Vinkki:

Ruissipsit ovat tuoreeltaan rapsakoita. Halutessasi pehmeämmän rakenteen säilytä ennen tarjoilua jääkaapissa.

Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi.

P.S. Isommat juhlat tulossa? Hyvä Apaja kylmäsavulohiviipaleita saat myös isommassa pakkauksessa!

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit