5 annosta
1 kg ruodotonta, suomustettua kuhaa
voita paistamiseen
suolaa
valkopippuria myllystä
Kantarellikakku:
350 g kantarelleja
voita paistamiseen
300 g vuokaleipää, kuutioituna
1,5 dl ranskankermaa
125 g keitettyä kalaa
1/2 dl ruohosipulia, hienonnettuna
suolaa
valkopippuria
Tarjoiluun:
200 g (1 rasia) Hyvä Apaja aiolia
Paista kuha voissa nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun kala on saanut väriä, nosta se pellille. Lämmitä ennen tarjoilua.
Kantarellikakku:
Hienonna kantarellit ja freesaa voissa. Sekoita leipäkuutiot, ranskankerma, ruohosipuli, keitetty kala ja freesatut kantarellit. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pieniä pihvejä ja paista pannussa. Lämmitä uunissa.
Tarjoile Hyvä Apajan aiolin kanssa.