Hyvä Apaja » Reseptit » Kesäkurpitsa-kylmäsavukirjolohi-rullat

Kesäkurpitsa-kylmäsavukirjolohi-rullat

8 suupalaa

Ainekset

2 pientä kesäkurpitsaa tai 1 keskikokoinen

ripaus suolaa

1 sitruunan mehu

100 g maustamatonta tuorejuustoa

2 tl piparjuuritahnaa

ripaus mustapippuria

1 pkt (100 g) Hyvä Apaja Kylmäsavukirjolohiviipaleita

1 dl hienonnettua ruohosipulia (tai tilliä)

Valmistusohje

Pese kesäkurpitsat ja höylää niistä juustohöylällä tai mandoliinilla ohuita pitkiä viipaleita. Levitä viipaleet leivinpaperille ja ripottele pinnoille suolaa. Purista päälle sitruunan mehu. Anna tekeytyä hetki.

Mausta tuorejuusto piparjuuritahnalla ja mustapippurilla.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla. Levitä päälle kylmäsavukirjolohiviipaleet (leikkaa kylmäsavukirjolohiviipaleita tarvittaessa pienemmiksi, jotta riittävät). Levitä lohiviipaleen päälle tuorejuustoa ja ripottele pinnalle ruohosipulia. Kääri kesäkurpitsaviipale täytteineen tiiviiksi rullaksi ja nosta tarjoilulautaselle. Tarjoile heti!

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit