Hyvä Apaja » Reseptit » Kalapyörykät & nuudelit kookos-curryliemessä

Kalapyörykät & nuudelit kookos-curryliemessä

4 annosta

Ainekset

1 punainen tuore chilipalko
2 rkl ruokaöljyä
1 rkl punaista currytahnaa
2 tl sitruunaruohotahnaa
2 tl inkivääritahnaa
4 dl kookosmaitoa
4 dl vettä
2–3 rkl kalakastiketta
1 limen mehu
(suolaa)
n. 200 g nuudeleita
300 g Hyvä Apaja Kirjolohi- tai Seipyöryköitä

Valmistusohje

Hienonna chilipalko. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää currytahna sekä hienonnettu chili. Kuullota hetki ja lisää sitten sitruunaruohotahna ja inkivääritahna sekä kookosmaito ja vesi. Mausta kalakastikkeella, limen mehulla ja tarvittaessa suolalla.

Lisää liemeen nuudelit ja hetken päästä Hyvä Apaja -kalapyörykät. Hauduta, kunnes pyörykät ovat kuumia. Tarjoa heti.

Vinkkejä

  • Jäikö limeä? Purista loput vesikannuun tai osta huomiseksi (vaikka Hyvä Apajan uunivalmis) lohifilee ja viipaloi lime uuniin kalan päälle.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit