Hyvä Apaja » Reseptit » Kalapannukakku

Kalapannukakku

4-6 annosta

Ainekset

1 pss (200 g) Hyvä Apaja Pinaattisia kalanappeja

2 ½ dl vehnäjauhoja

¾ tl suolaa

½ tl rouhittua mustapippuria

1 ½ tl suolatonta yrttimaustesekoitusta

5 dl maitoa

2–3 kananmunaa

1 ps (180 g) suikalejuureksia, pakaste

Valmistusohje

Mittaa vehnäjauhot ja mausteet kulhoon. Lisää maito ja sekoita sileäksi. Anna taikinan turvota 15–30 minuuttia. Sekoita kananmunat taikinaan.

Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille (33 x 23 cm). Ripottele suikalejuurekset päälle ja aseta kalanapit pinnalle.

Paista uunissa 250 asteessa ensimmäiset 15 minuuttia, alenna lämpötila 200 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia.

Vinkki!

Tarjoile suolaiset pannukakut Hyvä Apajan tartarkastikkeen kanssa.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit