Hyvä Apaja » Reseptit » Juhlavat graavilohileivät

Juhlavat graavilohileivät

20 kpl

Ainekset

1 maukas ruisvuokaleipä (esim. maalahden limppu)
200 g pehmeää voita
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 dl tilliä hienonnettuna
1 kerä punasikuria
10 retiisiä
500 g Hyvä Apaja -graavilohiviipaleita
2 sitruunaa ohuina viipaleina

Valmistusohje

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi (n. 0,5 cm).

Sekoita pehmeän voin joukkoon hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori ja hienonnettu tilli. Suikaloi punasikuri ja viipaloi retiisit. Voitele leivät maustevoilla ja asettele päälle sopivan kokoinen graavilohiviipale (puolita isoimmat viipaleet). Lisää hieman punasikurisuikaleita ja muutama retiisiviipale.

Purista leipien pinnalle hieman sitruunamehua ja koristele pienellä sitruunaviipaleella.

Reseptiin liittyvät tuotteet
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit