Hyvä Apaja » Reseptit » Fenkolilla ja fetajuustolla gratinoidut kirjolohiperhoset

Fenkolilla ja fetajuustolla gratinoidut kirjolohiperhoset

 6 annosta

Ainekset

Hyvä Apaja Kirjolohifilee
0,5–1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 salaattifenkoli suikaleina
1 limetin mehu
100 g fetajuustoa

Lisäksi
1 ruukku vihreää salaattia
1/2 kurkku
3 rkl salaattisiemeniä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa ja sokeria

Valmistusohje

Leikkaa kirjolohifileestä 6 annospalaa. Leikkaa niiden keskelle viilto niin, ettet leikkaa nahan läpi. Taita palat perhosiksi. Nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

Mausta palat suolalla ja mustapippurilla. Sekoita limetin mehu fenkolisuikaleiden joukkoon ja lusikoi seosta kirjolohiperhosten päälle. Murenna pinnalle vielä fetajuusto.

Paista perhosia 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Revi salaatti haarukkapaloiksi ja suikaloi kurkku. Levitä salaatti ja kurkkusuikaleet vadille ja ripottele päälle salaattisiemenet. Sekoita öljy, valkoviinietikka, suola ja sokeri kastikkeeksi ja pirskottele se salaatille. Nostele kalapalat viereen ja tarjoile.

AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit