Hyvä Apaja » Reseptit » Avokado-kirjolohi-cheviche

Avokado-kirjolohi-cheviche

4 annosta

Ainekset

1 kypsä avokado

1 pieni punasipuli

½ chilipalko

1 pkt (100 g) Hyvä Apaja Graavikirjolohiviipaleita

1 dl hienonnettua lehtipersiljaa

1-2 limetin mehu

2 tl oliiviöljyä

mustapippuria myllystä

ripaus sokeria

(ripaus suolaa)

sokeria

suolaa ja pippuria

tuoretta yrttiä

½ sitruuna

Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Valmistusohje

Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla kuoresta ja leikkaa kuutioiksi. Kuutioi myös punasipuli, chili ja graavikirjolohi. Sekoita avokado, punasipuli, chili, lehtipersilja ja lohi kulhossa. Lisää muut ainekset, sekoita ja peitä kulho kelmulla. Anna makujen tekeytyä noin tunnin ajan. Tarkista maku ja tarjoile hyvän leivän tai kesäaikaan uusien perunoiden kera

AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Vaihde: 020 773 8200
KULUTTAJAPALVELU
Puh. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-raportit