10 portioner
500 g toastbröd
200 g (1 ask) Hyvä Apaja tonfisk-chilifrestelse
200 g (1 ask) Hyvä Apaja räksallad
Vatten smaksatt med citron
Glasyr
400 g naturell färskost
lite vispgrädde
Garnering
räkor
färska örter
ätbara blommor
Täck botten och kanter i en rund kakform, vars diameter är ca 24 cm, med färskfolie. Skär kanterna från toastskivorna och täck kakformens botten och kanter med brödet. Om du vill, kan du fukta bottenskiktet med citronvatten. Bred tonfisk-chilifrestelse på bottenskiktet och lägg på ett toastbrödsskikt. Fukta inte detta skikt. Bred därpå räksalladen och lägg toastbröd på fyllningen. Om du vill kan du också fukta det översta brödskiktet med citronvatten. Lägg färskfolie på formen och låt tårtan dra i kylskåp helst över natten.
Gör färskosten smidigare med lite vispgrädde och bred eller spritsa glasyren på tårtan. Garnera tårtan med räkor, örter och ätbara blommor.