Hyvä Apaja » Recept » Förrätter » Surskorpor med pepparrot och gravad lax

Surskorpor med pepparrot och gravad lax

4 portioner

Ingredienser

8 bitar surskorpa
ca 100 g pepparrotsfärskost
150 g Hyvä Apaja gravad lax i skivor,
50 g sockerärtskidor
Sås på senap, honung och dill (skild påse med sås i förpackningen med gravad lax)
Hyvä Apaja Senapssås till lax
(färsk dill)

Tillagning

Bred pepparrotsfärskost på surskorpsskivorna. Placera gravlaxskivorna ovanpå. Strimla sockerärtskidorna och lägg strimlorna ovanpå laxen.

Toppa med Hyvä Apaja Senapssås till lax (och färsk dill).

Recept-relatade produkter
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Växel: 020 773 8200
KONSUMENTSERVICE
Tel. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-rapporten