Hyvä Apaja » Recept » Huvudrätter » Orientaliska fiskbullar i kokos-currysås & nudlar

Orientaliska fiskbullar i kokos-currysås & nudlar

4 portioner

Ingredienser

1 färsk röd chilifrukt
2 msk matolja
1 msk röd currypasta
2 tsk citrongräspasta
2 tsk ingefärspasta
4 dl kokosmjölk
4 dl vatten
2–3 msk fisksås
saften från en lime
(salt)
ca 200 g nudlar
300 g Hyvä Apaja Regnbågslaxbullar eller Sejbullar

Tillagning

Finhacka chilifrukten. Hetta upp oljan i en kastrull och tillsätt currypasta samt finhackad chili. Fräs en stund, tillsätt sedan citrongräspasta, ingefärspasta samt kokosmjölk och vatten. Smaksätt med fisksås, limesaft och eventuellt salt. Rör ner nudlarna och efter en stund även fiskbullarna.

Låt sjuda tills fiskbullarna är heta. Servera genast.

Recept-relatade producter
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Växel: 020 773 8200
KONSUMENTSERVICE
Tel. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-rapporten