Hyvä Apaja » Recept » Klyftpotatis med kräftchiliaioli

Klyftpotatis med kräftchiliaioli

4 portioner

Ingredienser

600 g Rosamunda-potatis
2 msk rybsolja
1 tsk grillkrydda
1 tsk oregano
0,5 tsk cayennepeppar
salt

Till servering
ca 100 g (1/2 ask) Hyvä Apaja Kräftchiliaioli

Tillagning

Tvätta potatisarna och skär dem i klyftor. Blanda olja, kryddor och potatisklyftor i en ugnsform. Stek dem i 200 C ugnsvärme i 30–40 minuter, beroende på klyftornas tjocklek.

Servera klyftpotatisen som snacks med kräftchiliaioli.

AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Växel: 020 773 8200
KONSUMENTSERVICE
Tel. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-rapporten