Hyvä Apaja » Recept » Gravlax-mozzarellaknyten

Gravlax-mozzarellaknyten

4 portioner / ca 10 st

Ingredienser

150 g (1 förpackn.) Hyvä Apaja gravad lax, skivad

2 bollar god mozzarella

en näve färsk basilika

saften från en citron

färsk svartpeppar från kvarn

Till servering:

sallad och ett gott bröd

Tillagning

Skär mozzarellabollarna i 10 tunna skivor. Fördela basilikabladen ovanpå mozzarellaskivorna och vira en laxskiva runtom. Fäst med en cocktailpinne.

Stek knytena hastigt på båda sidor i en het stekpanna. Smaksätt med citronsaft och svartpeppar.

Servera som förrätt med sallad och ett gott bröd.

Recept-relatade produkter
AB CHIPSTERS FOOD OY
(Jäspilänkatu 29)
PL 2, 04261 Kerava
info@chipsters.fi
Växel: 020 773 8200
KONSUMENTSERVICE
Tel. 020 773 8210
info@chipsters.fi

Oiva-rapporten