15 st
Fyllning:
200 g färskost med kallrökt lax
120 g smetana
1/2 rödlök
1 ask (110 g) Chipsters röd cavi-art-tångkaviar
1 dl finhackad dill
2 tl citronsaft
Dessutom behövs:
ca 300 g mörk limpa
smör eller margarin
små salladsblad (t ex romansallad)
svartpeppar
cavi-art-tångkaviar
Detta recept har planerats och fotograferats av Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi
Rör ihop färskosten och smetanan. Finhacka rödlöken. Blanda samman alla ingredienserna till fyllningen.
Bre smör på limpskivorna och lägg salladsblad ovanpå. Portionera fyllningen ovanpå salladen. Strö grovmalen svartpeppar på smörgåsarna. Dekorera med cavi-art.
Detta recept har planerats och fotograferats av Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi