fb

Savukirjolohi-toastit

4 annosta

Ainekset

50 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl sinappia
2 tl sitruunamehua
n. 200 g Hyvä Apaja lämminsavustettua kirjolohta tai kirjolohifileetä
8 kpl isoja täysjyväpaahtoleipäviipaleita
100 g fetajuustoa viipaleina
1 iso tomaatti viipaloituna
tilkka oliiviöljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

200 g pakastesokeriherneitä (tai kesällä tuoreita)
1 rkl oliiviöljyä
2 tl sitruunamehua
ripaus suolaa

Valmistusohje

Sekoita tuorejuuston joukkoon sinappi ja sitruunamehu. Voitele paahtoleivät maustetulla tuorejuustolla ja kokoa toastit savukirjolohesta sekä fetajuusto- ja tomaattiviipaleista. Paista toastit tilkassa oliiviöljyä molemmin puolin paistinpannulla. Leikkaa kolmioiksi ja tarjoile naposteluherneenpalkojen kanssa.

Sekoita sulatettujen sokeriherneiden joukkoon öljy, sitruunamehu ja ripaus suolaa. Tarjoa sokeriherneet lämpimien toastien kanssa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Ei tuloksia

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme
users