fb

Perunaletut jäämerensalaatilla

4 annosta

Ainekset

n. 500 g valmista perunasosetta (esim. pakasteesta)
3 kananmunaa
1 dl kermaa tai maitoa
3 rkl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus muskottipähkinää
voita paistamiseen

Lisukkeeksi:

200 g (1 rasia) Hyvä Apaja jäämerensalaattia

Viimeistelyyn:

ruohosipulia (tai sipulin varsia) hienonnettuna
punasipulia hienonnettuna

Valmistusohje

Sekoita perunasoseen joukkoon kananmuna, kerma, vehnäjauhot sekä suola ja muskottipähkinä. Paista koelettu voissa pannulla ja lisää tarvittaessa lisää jauhoja, jos lettu ei pysy kasassa. Paistele loput letut ja tarjoile jäämerensalaatin kanssa. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla ja punasipulilla.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme
users