Lohijollat basilikapurjeella

Takaisin

Lohijollat basilikapurjeella

Reseptikategoriat: Pikkusuolaiset
n. 25 kpl

Ainekset

Ruissipsejä, esim. valkosipuli

Basilikatäyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 nippu basilikaa
1/2 dl tillisilppua
1 rkl sitruunamehua
2 rkl pieniä kapriksia
Rouhittua pippurisekoitusta
300 g Hyvä Apaja kylmäsavulohifileeviipaleita

Koristeluun:
Basilikanlehtiä

Reseptin on suunnitellut & kuvannut Kinuskikissa.

Valmistusohje

Irrota basilikasta lehdet ja leikkaa ne silpuksi. Yhdistä tuorejuusto, basilika- ja tillisilppu, sitruunamehu, kaprikset ja rouhittu pippurisekoitus.

Jaa tuorejuustotäyte ruissipsien päälle. Leikkaa kylmäsavulohiviipaleet n. 1,5 cm leveiksi suikaleiksi. Kieritä suikaleet rullalle ja aseta täytteen päälle. Viimeistele basilikapurjeilla.

Vinkki:

Ruissipsit ovat tuoreeltaan rapsakoita. Halutessasi pehmeämmän rakenteen säilytä ennen tarjoilua jääkaapissa.

Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi.

P.S. Isommat juhlat tulossa? Hyvä Apaja kylmäsavulohiviipaleita saat myös isommassa pakkauksessa!